Alexander Frances er med helt fremme i København

Alexander Frances er med helt fremme i København

Alexander George Frances spiller til daglig på Nordic League, og i kraft af sin topplacering på Road to Europe-ranglisten har han fået en plads i denne uges Challenge Tour i Kæbenhavn. Danskeren var tidligt på banen på den udfordrende Royal Golf Club, men spillede fejlfri golf på de første 14 huller. Frances begyndte på hul 10, og efter dagens sjette birdie på hul fem, var han alene i spidsen, Runden sluttede desværre med to bogeys på de sidste fire huller, men hans score i 68 slag rækker til en andenplads efter de første 18 huller.

Alexander Frances har allerede fem top-10 placeringer på Nordic League i år, og den gode form har han altså taget med på Challenge Tour. Han er et enkelt slag efter Julian Suri fra USA. Suri har det tydeligvis godt i Danmark. Han vandt for seks år siden Made in Denmark i Himmerland, men efter en skidt 2022-sæson er han på Challenge Tour i år.

Amerikaneren missede cuttet i sine seks første starter i år, og sluttede som nummer 48 i sidste uge i Holland. Det var hans første check i år, men det ser ud til at Royal Golf passer ham godt.

Benjamin Poke, Søren Broholt Lind og Jeppe Kristian Andersen er på en delt tiendeplads. Andersen fik ellers en forfærdelig start med en trippe-bogey på hul 11, hans andet hul på runden, men svarede igen med fem birdies og resten pars. Morten Toft Hansen var i top-10 med fire huller igen, men tre bogeys sendte ham ned som nummer 50.

De øvrige ni danskere er alle uden for cutgrænsen, og helt skidt gik for de to tidligere vindere på DP World Tour, Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard, Hansen er sidst efter en runde i 83 slag, mens Lucas Bjerregaard, der har Jeff Winther som caddie, sluttede dagen med to birdies, men er sluttede ni slag over par som nummer 149, og ligner ikke en, der kommer med i weekenden.

Related posts

X