AMERIKANER TANGERER LAVESTE SCORE PÅ VALDERRAMA

AMERIKANER TANGERER LAVESTE SCORE PÅ VALDERRAMA

Blot ni spillere er under par efter tre runder af Estrella Damm N.A. Andalucia Masters på ikoniske Valderrama.

Som altid viser banen i det sydlige Spanien tænder og kun ni spillere er under par efter tre runder.

En der dog ikke havde hørt så meget om banens sværhedsgrad var David Lipsky, der tangerede den laveste runde i turneringens historie. Amerikaneren gik runden i syv under par, hvilket er en score, der kun er lavet to gange tidligere i turneringens historie.

Den runde spillede ham op i samlet tre under par, hvilket rækker til en delt tredjeplads.

Joachim B. Hansen ligger bedst til af de fire danskere, der kom videre til weekenden. Hansen rundede de ni første huller i en under par efter tre birdies og to bogeys. På 14. hul holede han et flot putt for birdie, der kan ses i videoen nedenunder.

Desværre blev den fulgt op af to bogeys, inden en birdie på 17. hul bragte ham under par igen. Afslutningen blev desværre ikke særlig god, da en dobbeltbogey på 18 sendte ham i en over par – både på dagens runde og samlet for turneringen. Det giver en delt 16. plads.

Kun 11 spillere er under par inden søndagens finalerunde. Blandt dem var der runder i både fire og fem under par iblandt. Bedst af alle er Laurie Canter. Den 31-årige englænder er syv under par samlet set og jagter sin første sejr som professionel. Englænderen lavede imponerende otte birdies på runden – krydret med fire bogeys giver det en runde i fire under par.

Landsmanden Matt Fitzpatrick er i fire under par på andenpladsen, så det er en rimelig fin føring Canter tager med sig ind til søndagens finalerunde. I tre under er som nævnt David Lipsky. Han er alene på tredjepladsen. Fem spillere er to under par på fjerdepladsen, men Edoardo Molinari med en runde i fem under spillede sig op på niendepladsen i samlet en under par.

Thorbjørn Olesen lavede fire birdies, to bogeys og en dobbeltbogey på sin runde, der altså blev gået i banens par – 71 slag. Han er samlet to over par på en delt 21. plads.

Både Jeff Winther og Søren Kjeldsen faldt tilbage med runder i tre over par. Winther er på en delt 50. plads, mens Kjeldsen er delt 59.

Men som lørdagen viste kan man tage et gevaldigt spring frem på leaderboardet, hvis man skyder lavt.

Se stillingen fra Andalusien her

På Challenge Touren har de danske spillere desværre ikke mulighed for endnu en sejr. På Emporda banen er Marcus Helligkilde bedste dansker på en delt 36. plads. Oliver Hundebøll er delt 44, Nicolai Kristensen delt 54, mens Niklas Nørgaard Møller er på en delt 61. plads.

Se stillingen fra Emporda Challenge her

 

Related posts

X