APP HAR UDDELT PRÆMIER FOR EN KVART MILLION I 2021

APP HAR UDDELT PRÆMIER FOR EN KVART MILLION I 2021

I år har app’en GLFR uddelt præmier for mere end 250.000 kroner gennem deres turnering ved navn GLFR Open. Her har alle med golfapp’en kunne deltage gennem sæsonen. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– Over 60.000 danske golfspillere har en GLFR-profil og kan bruge app’en, når de spiller golf. Derfor så vi en unik mulighed for at skabe en konkurrence, som både gør det sjovere at spille golf og samtidig kan få GLFR til at vokse. De mange brugere har gjort det muligt at tiltrække en masse spændende partnere, som hver uge satte fede præmier på spil, siger Jacob Markussen, der er stifter af GLFR.

Mere end 5500 spillere har deltaget i GLFR Open i år. For at kunne deltage i konkurrencen var eneste krav, at man skulle tilmelde sig og samtidig benytte GLFR-appen, når man spillede sin golfrunde for at optjene lodder til præmierne. Mere end 30.000 lodder er der blevet optjent gennem sæsonen  og konverteret om til præmier.

Deltagerne har vundet tøj fra What Bunkers, udstyr fra Titleist, vin fra Wine Family, adgang til Golftv, greenfee på flere spændende, danske baner samt ure fra ditur.dk. Endvidere var 62 deltagere trukket ud til en eksklusiv golfdag på Lübker eller Kokkedal. Fire heldige deltagere kan desuden invitere en GLFR-buddy på match-tur sammen med Bravo Tours.

– Golf ligger i mit hjerteblod, og jeg synes, det er sjovt at være med til at fremme fornøjelsen ved at spille golf og komme ud og spille flere baner rundt om i landet. Vi har selvfølgelig også en interesse i at få solgt nogle golfrejser, og til det formål er GLFR en ideel partner for os, udtaler Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

Related posts

X