AUSTRALIEN OG GOLFTV ER KLAR TIL ÅRETS PRESIDENTS CUP

AUSTRALIEN OG GOLFTV ER KLAR TIL ÅRETS PRESIDENTS CUP

Af Pressemeddelelse.

Tiger Woods er rejst til Melbourne med sine amerikanske holdkammerater og er klar til årets Presidents Cup mod Ernie Els’ udvalgte på Royal Melbourne. GOLFTV sender mere end 28 timer fra duellen mellem USA og det Internationale hold. 

Hele turneringen kan ses på GOLFTV med danske kommentatorer.

USA har domineret Presidents Cup gennem årene, men nu er matchen tilbage på Royal Melbourne hvor det Internationale hold vandt deres hidtil eneste sejr i 1998. Presidents Cup afvikles over fire dage, hvor der de første to dage spilles en session med foursomes den ene dag, og fourballs den anden dag. Lørdag spilles der to sessioner, som det kendes fra Ryder Cup, inden der søndag spilles 12 singler.

Tiger Woods er kaptajn for USA, og efter sejren i ZOZO Championship udtog kaptajn Woods spilleren Woods, så Tiger har nok at se til denne uge. Han har et utrolig stærkt hold med til Australien, og alle 12 er i top 25 på verdensranglisten, anført af Justin Thomas, Dustin Johnson, Patrick Cantlay, Bryson DeChambeau og selvfølgelig Tiger selv.

Ernie Els står i spidsen for et hold med Adam Scott i spidsen, som hjemme i Australien skal forsøge at stoppe amerikanernes dominans. På papiret ser det svært ud, men som man ved fra Ryder Cup, så kan ranglisteplaceringer ikke bruges til så meget under disse holdmatcher. De tre australiere, Scott, Leishman og Smith får naturligvis masser af opbakning fra de lokale fans, og den energi skal gerne smitte af på resten af holdet, hvis de skal vinde for første gang i 20 år. Det er et ungt hold Els stiller med med hele syv rookies blandt de 12 spillere. Joaquin Niemann, Sungjae Im, Ben An, CT Pan, Haotong Lee, Abraham Ancer og Cameron Smith er med for første gang, og de skal så læne sig op af rutinerede Scott, Leishman, Oosthuizen, Matsuyama og Hadwin.

Grundet tidsforskellen til Australien sendes der sent om aftenen og om natten, men hele Presidents Cup kan naturligvis streames on demand når det passer.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLFTV

Presidents Cup kan følges på GOLFTV

Onsdag den 11.12.: 23.30 – 06.00 (nat til torsdag)

Torsdag den 12.12.: 01.00 – 06.00 (nat til fredag)

Fredag den 13.12.: 21.00 – 08.00 (nat til lørdag)

Lørdag den 14.12.: 00.00 – 06.00 (nat til søndag)

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Traditionsrig makkerturnering fra fredag
Ud over Presidents Cup kan man se QBE Shootout fra fredag til søndag. Den traditionsrige parturnering med 24 PGA TOUR spillere, der spiller sammen to og to. Blandt parrene er Viktor Hovland og Matthew Wolff, Bubba Watson og Charles Howell III samt Ian Poulter og Graeme McDowell. Alle tre dage sendes der fra 18.00 – 22.00.

Kort om Discovery Networks Danmark
Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery. 

Kort om GOLFTV
GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Relaterede artikler

X