AUSTRALSK SEJR EFTER OMSPIL PÅ HAWAII

AUSTRALSK SEJR EFTER OMSPIL PÅ HAWAII

Af Mogens Nielsen

Brendan Steele førte inden finalerunden i Sony Open in Hawaii og førte også finalen før sidste hul. Her kom Cameron Smith og fremtvang omspil med en birdie og løb så med sejren på første omspilshul.

Efter et tæt opløb mellem flere spillere, blev det lidt overraskende australieren Cameron Smith, der løb med sejren til sidst. Brendan Steele fra USA førte gennem det meste af finalerunden med et par slag, men efter bogies på 13. og 17. hul, havde han kun et slags forspring, da han sluttede med en par for en runde i en over par og en total på 11 under.

Læs også: Grace vandt South African Open

Cameron Smith lavede birdie på sidste hul for en runde i to under par og dermed også 11 under par samlet. I det efterfølgende omspil på 10. hul, par 4 lavede Smith herefter par mod Steeles bogey og vandt turneringen – hans første på PGA Tour. Sejren bringer Cameron Smith frem fra en 54. plads på verdensranglisten til nummer 31.

Bare et slag fra deltagelse i omspillet, sluttede Webb Simpson på tredjepladsen, et slag foran tre spillere på den delte fjerdeplads.

Sony Open in Hawaii, Slutresultat

Relaterede artikler

X