Søvn og comfort
header abonnemnt teaser
BÅDE WEB.COM OG PGA TOUR ER FORSINKET EFTER AFBRYDELSER

BÅDE WEB.COM OG PGA TOUR ER FORSINKET EFTER AFBRYDELSER

Af Mogens Nielsen

Både Web.com Tour og PGA Tour er forsinket grundet dårligt vejr. Sebastian Cappelen ser ud til at misse cuttet på Web.com efter fire tabte slag på de sidste syv huller. Shane Lowry holder spinkel føring på PGA Tour.

Efter torsdagens første runde lå Sebastian akkurat med sin runde i en under par på den rigtige side af cutgrænsen. Fredag startede danskeren så med birdie på første hul. Bogey på syvende, men efter birdies på niende og 11. hul, var Sebastian to under for runden og tre under totalt i top 30 i stillingen.

Herefter gik det desværre helt galt med bogey på 12., dobbelt på 13. og bogey igen på 15. hul og så tre pars.

Læs også: Danske damer i flotte runder på Hawaii

Med runden i to over par 74 og totalt en over par, kommer Cappelen formentlig ikke videre i denne uge. Anden halvdel af feltet mangler at blive færdigspillet, men cutgrænsen er lig par, og Sebastians en over en delt 78. plads. En del spillere skal derfor falde tilbage, og det virker ikke sandsynligt Et misset cut ser ud til at vil koste en halv snes placeringer på ranglisten, sådan at Sebastian Cappelen ryger ud af top 100.

I toppen har amerikaneren Robby Shelton taget et solidt forspring, da han færdigspillet i 12 under par, har tre slag til den nærmeste. Den score ser det ikke ud til, nogle kan nå at matche inden lukketid.

Turneringen i Alabama kan følges her

På PGA Tour holder Shane Lowry sin føring på et slag. Ireren mangler to huller af sin anden runde i RBC Heritage, hvor han nu er ni under par og et slag foran Trey Mulinax fra USA, der er færdigspillet. Dustin Johnson er også færdigspillet og på en delt tredjeplads to slag efter Lowry.

I RBC Heritage mangler de sidste grupper ni huller og det meste af det sene hold skal ud og spille færdig lørdag morgen. Cuttet ligger til at ende i par eller en over par.

RBC Heritage kan følges her og GOLFTV sender fra turneringen lørdag klokken 19:00.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------