BASKETSTJERNE INDTAGER GOLFTOUR

BASKETSTJERNE INDTAGER GOLFTOUR

Af Nicolai Jaquet
En af verdens bedste basketball spillere er i denne uge med på den amerikanske Web.com Tour.

Den amerikanske Web.com Tour flyver ofte under radaren. PGA Tourens udviklingstour får dog fint besøg denne uge. Basketstjernen Stephen Curry har nemlig fået en sponsorinvitation til Ellie Mae Classic, der spilles på TPC Stonebrae i Hayward, Californien.

Steph Curry slår normalt sine folder for Golden State Warriors, der vandt mesterskabet i den amerikanske basketliga, NBA, i den forgange sæson. Curry er to gange blevet kåret til ligaens mest værdifulde spiller – MVP.

Curry skulle ikke være helt ueffen på en golfbane heller. Angiveligt har han et handicap på bare 0.8, og har tidligere vist prøver på sit talent i diverse ‘celebrity’-events på PGA Touren.

Trish Gregovich, der er turneringschef for Ellie Mae Classic, glæder sig til at have Curry med fra start.

– Vi er opstemte over at have Stephen Curry til start. Vores langsigtede mål har været at skabe et meningsfyldt forhold til lokalområdet, og at have en sand superstjerne til at spille med de fremtidige PGA Tour spiller vil hjælpe gevaldigt, siger Gregovich.

Turneringen giver årligt penge til velgørenhed gennem Warriors Community Foundation, der er stiftet af Currys hold Golden State Warriors.

LÆS: Danskere til tysk luksus

Fordele og ulemper
Flere kritikere af beslutningen om at give en sponsorinvitation til Curry har påpeget, at pladsen kunne være gået til en anden spiller, der kæmper for at få kort til PGA Touren. Omvendt så vil Currys tilstedeværelse bringe masser af mediedækning og opmærksomhed til turneringen på den normalt ret oversete Web.com Tour.

På ESPN’s seneste ‘World Fame 100’ liste over de mest kendte sportsstjerner i verden lå Curry nummer 11 lige under Tiger Woods.

Curry selv ser frem til udfordringen.

– Jeg glæder mig til at spille med de næste, store golfstjerner. Jeg håber på ikke at gøre mig selv til grin, men vil bare prøve at have det sjovt og forhåbentlig hente en masse penge til Warriors Community Foundation, siger Curry til PGATOUR.com

23 gange tidligere har atleter fra andre sportsgrene på Web.com Touren. Alle gange har de misset cuttet.

 

 

 

Relaterede artikler

X