BEGGE DANSKE DAMER ER FINALEKLAR I AUSTRALIEN

BEGGE DANSKE DAMER ER FINALEKLAR I AUSTRALIEN

Af Mogens Nielsen

Nicole Broch Larsen og Nanna K. Madsen spillede sig begge videre i den stærkt besatte ISPS Handa Women’s Australian Open, der er en del af LPGA Tour. Det blev lovlig spændende for Nanna, der først med en birdie på sit sidste hul, kunne føle sig helt sikker på videre deltagelse.

Stort set alt hvad der kan krybe og gå fra damernes verdenselite var til start i den prestigefyldte ISPS Handa Women’s Australian Open, der spilles South Australia.

Af de 144 startende damer klarede de 81 sig videre fra scores i par til 10 under for de to førende. Det er koreaneren Inbee Park og englænderen Jodi Ewart Shadoff, der ligger i ti under efter de to indledende runder. Herefter følger amerikaneren Jillian Hollis som  den eneste i ni under par på tredjepladsen.

Inbee Park var en stor del af karrieren på verdensranglistens (Rolex Rankings) førsteplads. Hun har dog ikke haft tronen, siden hun måtte afgive den i midten af 2018. Men måske hun er på vej tilbage. Park er i dag nummer 17 på listen.

To spillere, vi næsten kan love vil rykke frem i løbet af 2020, er de to danske damer Nicole Broch Larsen og Nanna K. Madsen, der gennem 2019 beviste, at de kan være med blandt de bedste. Med Nanna som den bedst placerede her, ligger de nummer 64 og 74 inden weekenden.

Læs også: Tiger mistede pusten på Riviera

Begge kom videre i Australien. Det blev lidt spændende for Nanna, der først på dagens sidste hul – niende – med en birdie kunne være helt sikker på at gå videre. En under par fredag og også samlet, ligger Nanne delt nummer 60.

Nicole Broch Larsen gik som torsdag i to under par 71. Runden bød på 16 pars og to birdies, hvor torsdagen i samme score var mere farverig med fem birdies og tre bogies. Totalen i fire under par giver Nicole en flot delt 24. plads før lørdagens tredje runde, der kan ses på Viasat Golf fra klokken 03:00 natten til søndag til 08:00.

Både lørdag og søndag er der genudsendelser startende klokken 11:00 lørdag og klokken 10:00 søndag.

Turneringen kan også følges på LPGA tourens hjemmeside her

Relaterede artikler

X