Bekræftet: Nicolai Højgaard klar til PGA Tour

Bekræftet: Nicolai Højgaard klar til PGA Tour

Torsdag begynder årets sidste turnering på PGA Tour, og selv om Nicolai Højgaard ikke er med i RSM Classic, så er kortet til PGA Tour i 2024 sikret. Det bekræfter PGA Tour i en pressemeddelelse, hvor de skriver, at både Højgaard og Min Woo Lee har så mange point, at de ikke kan skubbes ud af top-125 uanset hvordan det går i denne uge.

Nicolai Højgaard grundlagde sin jagt på PGA Tour-kortet med en andenplads i Corales Puntacana Championship i marts, og spillede sig for alvor tæt på den amerikanske tour med sjettepladsen i Scottish Open, der tæller med på både PGA Tour og DP World Tour.

Højgaard har de seneste måneder haft et såkaldt Special Temporary Membership, men det ændres nu til et fuldt medlemsskab fra den 1. januar.

Han får følgeskab af Thorbjørn Olesen, der via Race to Dubai er så højt placeret, at han får et af de ti kort, der er på spil på den rangliste, og inden sæsonfinalen, DP World Tour Championship, er Rasmus Højgaard på den tiende og sidste plads, der giver adgang til PGA Tour.

Related posts

X