BJERREGAARD OG CAPPELEN ER TILBAGE PÅ PGA TOUR

BJERREGAARD OG CAPPELEN ER TILBAGE PÅ PGA TOUR

Af Pressemeddelelse.

Efter to ugers karantæne i USA er Danmarks højst rangerede spiller på verdensranglisten klar til igen at spille turneringsgolf. Lucas Bjerregaard er med i Travelers Championship sammen med Sebastian Cappelen og en lang række af de største stjerner, der spiller igen i denne uge.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Lucas Bjerregaard har været i USA de sidste to uger, og har arbejdet med sin træner Sean Foley for at blive klar til sin første PGA TOUR-turnering i næsten fire måneder. Sidst Bjerregaard spillede turneringsgolf var de sidste dage i februar, så det bliver spændende at se, hvordan han er kommet igennem den lange pause.

Det er endnu et verdensklassefelt, der stiller til start, så danskeren bliver testet på allerhøjeste niveau. Ni af verdens top 10-spillere er med, inklusive søndagens vinder Webb Simpson. Simpson vandt sin anden PGA TOUR sejr i år, og fører nu FedEx Cup-ranglisten.

Sebastian Cappelen har spillet Korn Ferry Tour de sidste to uger, men i denne uge er han akkurat kommet med i feltet. Cappelen har desværre misset cuttet de sidste to uger, så vi krydser fingere for, at han i denne uge er med alle fire dage.

Phil Mickelson fyldte 50 i sidste uge, og spillede derfor ikke RBC Heritage. Nu er Mickelson tilbage på banen, og han bliver budt velkommen tilbage som en del af de såkaldte Featured Groups, der kan følges de første to dage allerede fra kl. 12.30. Mickelson spiller sammen med Rory McIlroy og Bryson DeChambeau. Derudover er der tv-mæssig fokus på Brooks Koepka, Xander Schauffele og Justin Thomas. Jon Rahm spiller sammen med sidste års vinder Chez Reavie og Webb Simpson og endelig er Dustin Johnson, Collin Morikawa og Jordan Spieth blandt de spillere man kan følge de første dage.

Travelers Championship spilles på TPC River Highlands i Connecticut. Banen er især kendt for sine fire afslutningshuller, der med garanti får en afgørende betydning. Et kort par fire-hul, der kan nås i drivet, et par 3 og par 4 hul med masser af vand i spil, og så afslutningshullet, hvor et godt drive kan give spillerne mulighed for at få en birdie.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Travelers Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
– Torsdag den 25.6.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 12.30)
– Fredag den 26.6.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 12.30)
– Lørdag den 27.6.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV – Featured Group dækning fra 13.45)
– Søndag den 28.6.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV – Featured Group dækning fra 13.45)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Live golf fra Korn Ferry Tour alle fire dage
I denne uge sender GOLFTV også fra Korn Ferry Tour, hvor der spilles Utah Championship. GOLFTV sender fra midnat og frem til 02.00 fra torsdag til søndag. Husk, at sendingen selvfølgelig kan streames, når det passer dig, hvis det er for sent at se det live.

Relaterede artikler

X