BJERREGAARD VELSPILLENDE I “COME BACK”

BJERREGAARD VELSPILLENDE I “COME BACK”

Af Peter Skott Carlsen.

I fjor blev Lucas Bjerregaard nummer to ved Omega European Masters, og efter en måneds pause fra Europa Touren er han tilbage i Schweiz, hvor han som eneste dansker brød par på torsdagens åbningsrunde.

To gange har Thomas Bjørn vundet Omega European Open, og sidste år var Lucas Bjerregaard lige ved at blive den anden dansker til at vinde på Crans-sur-Sierre Golf Club, men han måtte se sig slået i omspil mod Matthew Fitpatrick. Bjerregaard har ikke spillet turnering siden Wyndham Championship i starten af måneden, men scoren fejlede bestemt ikke noget, da han torsdag igen var til start i en turnering. 66 slag (-4) lød scoren på, og det placerer ham på en 12. plads.

– Læs mere: Great Northern Challenge klar med spændende startliste

Thomas Bjørn, der vandt i de fantastiske omgivelser i 2011 og 2013, har en kamp foran sig, hvis han igen skal spille med om sejren, for med +4 er han uden for top-100. Det er også Søren Kjeldsen og Joachim B. Hansen, der var rundt i henholdsvis +1 og +3.

I alt 76 spillere brød par på åbningsrunden, og af dem var Mike Lorenzo-Vera og Matthias Schwab bedst med -7.

Hvor mange danskere, der klare cuttet, kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 11:30 – 13:30 og fra kl. 15:30 – 18:30.

Omega European Masters, leaderboard.

På Challenge Touren er otte danskere med ved KPMG Trophy i Belgien, og grundet massivt regnvejr natten til torsdag måtte man udskyde starten, og derfor nåede man ikke at færdigspille første runde. Bedste dansker er indtil videre Peter Launer Bæk i -4, men han mangler fortsat at spille tre huller. De bedst placerede danskere i klubhuset er Benjamin Poke og Mark F. Haastrup, der er noteret i -3.

KPMG Trophy, leaderboard.

 

Relaterede artikler

X