Santander
header abonnemnt teaser
BJØRN BLEV BEDSTE DANSKER I TÆT KENYANSK FINALE

BJØRN BLEV BEDSTE DANSKER I TÆT KENYANSK FINALE

Af Nicolai Jaquet
Der er stadig liv i Thomas Bjørn. Det beviste den rutinerede dansker med en fornem afslutningsrunde på Karen CC i Kenya, hvor han var tæt på top 10.

Thomas Bjørn viste lovende takter på sidste runde af Magical Kenya Open på Karen CC, der er opkaldt efter den danske forfatter Karen Blixen.

Længe lignede det, at Bjørn havde en chance for at sikre sig sin første top 10 placering i fire år. Men en bogey på hul 17 betyder, at den 48-årige dansker slutter lige udenfor på en delt 12 plads efter en runde i fem under par – samlet otte under.

Det er Bjørns bedste placering siden den delte 15. plads ved Scottish Open tilbage i 2017.

Lasse Jensen havde gange i en super runde, men sluttede desværre af med bogeys på både 15., 17. og 18. hul, der gav ham en runde i to under par. Samlet slutter Jensen i fem under par på en delt 25. plads.

LÆS: Spansk opvisning og dansk op og ned

Martin Simonsen sluttede fornemt af med en runde i fire under par, der giver ham en delt 45. plads.

Jeff Winther måtte for anden dag i træk notere en runde i en over par, og han slutter som delt nummer 68 langt nede i feltet.

LÆS: 5 danskere Challenge Tour klar via Team Made in Denmark

På forhånd var der lagt op til spænding om sejren, da mange spillere inden finalen lå indenfor få slag af hinanden. Førerbolden med Adri Arnaus og Guido Migliozzi kom ikke ligefrem blæsende ud af starthullerne, og da førerbolden havde puttet ud på hul ni, var de en del af en førende kvartet i 14 under par.

Sidste uges vinder Justin Harding gjorde sit for at vinde, da han spillede sig i klubhuset på 15 under. Det var i sidste ende ikke nok til mere end en andenplads, som han kunne dele med Adri Arnaus og Louis de Jager.

Italienske Guido Migliozzi kom nemlig ind i 16 under, og det var nok til at sikre ham sin første European Tour sejr.

Se hele slutstillingen fra Magical Kenya Open

Næste uges European Tour turnering er i Malaysia til Maybank Championship. Thomas Bjørn og Søren Kjeldsen er til start.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------