Bjørn med fremme i Langers farvel

Bjørn med fremme i Langers farvel

Thomas Bjørn spiller primært med i BMW International i München for at være med til markere Bernhard Langers farvel til DP World Tour. Den 67-årige tysker er i gang med en større farvel-tour, og første gang han siger farvel til noget er hjemme i München. Turneringen har Bjørn selv vundet to gange, i øvrigt foran Langer, og i dag viste den 53-årige at han stortrives på banen i Sydtyskland.

Bjørn var tidligt på banen og noterede fire birdies på sine første ni huller. Det blev også til to bogeys inde han på hul 6, dagens 15. hul, fik endnu en birdie og en samlet score tre under par.

Det placerer Bjørn på en delt 12. plads efter første runde, en placering han deler med tre andre danskere. Søren Kjeldsen, Niklas Nørgaard og Jeff Winther brugte også 69 slag i dag, og den danske kvartet er tre slag efter den førende australier David Micheluzzi.

Bernhard Langer selv lavede to birdies, en enkelt bogey og hele 15 pars. Det placerer ham som nummer 54 inden anden runde, og altså med gode muligheder for at klare cuttet.

De øvrige danskere var alle over par, og et stykke fra den cutgrænse, der skal holdes øje med fredag.

Related posts

X