Santander
Bolig udland
Vilcon
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
Primo Tours
Golfhæftet
header abonnemnt teaser
BJØRNEN BRØLER PÅ SAVANEN

BJØRNEN BRØLER PÅ SAVANEN

Af Peter Skott Carlsen.

Fra Mellemøsten og ørkenen er Europa Touren rejst videre til den afrikanske savane i Kenya, og her er Thomas Bjørn bedste dansker efter åbningsrunden ved Magical Kenya Open presented by Absa, hvor to landsmænd får deres sæsondebut på touren.

I mange år har Karen Country Club i Nairobi dannet rammen om en turnering på Challenge Touren, som Thomas Bjørn fik en delt andeplads i for 24 år siden og senere i året vandt sæsonens Oder of Merit,  men i år er turneringen en del af Europa Touren. Torsdag begyndte turneringen, og Bjørn var eneste dansker under par, da han med 70 slag (-1) er på en 24. plads.

For Lasse Jensen og Martin Simonsen vil den primære arbejdsplads i denne sæson være Challenge Touren, men de har også en lavere kategori til Europa Touren, og derfor er de med i denne uge. Her var Lasse Jensen rundt i par, mens Martin Simonsen skulle bruge to slag mere. De er derfor begge inde i billedet til at klare cuttet, men det ser derimod svært ud for Jeff Winther, der de seneste to uger er endt i top-14. +9 var han rundt i, og han er i den tunge ende af leaderboardet.

I front for turneringen finder man Jack Singh Barr fra England og Louis de Jager fra Sydafrika, der begge var rundt i -7.

Anden runde fra Kenya kan ses på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 09:00 – 11:00 og igen fra 13:00 til 16:00.

Magical Kenya Open presented by Absa, leaderboard.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X