Santander
header abonnemnt teaser
BJØRNEN BRØLER PÅ SAVANEN

BJØRNEN BRØLER PÅ SAVANEN

Af Peter Skott Carlsen.

Fra Mellemøsten og ørkenen er Europa Touren rejst videre til den afrikanske savane i Kenya, og her er Thomas Bjørn bedste dansker efter åbningsrunden ved Magical Kenya Open presented by Absa, hvor to landsmænd får deres sæsondebut på touren.

I mange år har Karen Country Club i Nairobi dannet rammen om en turnering på Challenge Touren, som Thomas Bjørn fik en delt andeplads i for 24 år siden og senere i året vandt sæsonens Oder of Merit,  men i år er turneringen en del af Europa Touren. Torsdag begyndte turneringen, og Bjørn var eneste dansker under par, da han med 70 slag (-1) er på en 24. plads.

For Lasse Jensen og Martin Simonsen vil den primære arbejdsplads i denne sæson være Challenge Touren, men de har også en lavere kategori til Europa Touren, og derfor er de med i denne uge. Her var Lasse Jensen rundt i par, mens Martin Simonsen skulle bruge to slag mere. De er derfor begge inde i billedet til at klare cuttet, men det ser derimod svært ud for Jeff Winther, der de seneste to uger er endt i top-14. +9 var han rundt i, og han er i den tunge ende af leaderboardet.

I front for turneringen finder man Jack Singh Barr fra England og Louis de Jager fra Sydafrika, der begge var rundt i -7.

Anden runde fra Kenya kan ses på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 09:00 – 11:00 og igen fra 13:00 til 16:00.

Magical Kenya Open presented by Absa, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------