BRANDVARM RAHM PRESSER THOMAS PÅ SHERWOOD

BRANDVARM RAHM PRESSER THOMAS PÅ SHERWOOD

Af Søren Amstrup

Verdens nummer to og tre ligger med et slags forskel inden finalerunden af Zozo Championship, der i år pga. pandemien spilles i USA. Turneringen spilles normalt i Japan og er arrangeret i fællesskab af PGA Tour og Japan Golf Tour.

Med birdies på 16 og 17 lykkedes det med hiv og sving at holde fast i førstepladsen for Justin Thomas efter Zozo Championships tredje runde. En fin runde i fem slag af verdens nummer tre var altså kun lige nøjagtig nok til at holde fast i føringen.

Spanske Jon Rahm, verdens nummer to, havde nemlig ild i putteren, og Rahm skrev under på en runde i 63 slag. Det sendte den 25-årige spanier op på andenpladsen fra en delt 20. plads, og han er nu 18 under samlet, ét slag efter Justin Thomas.

Det var en dag med utroligt mange lave runder, og blot 10 spillere af de 77 var over par lørdag. Tiger Woods gik sin tredje runde i et slag under par, og han er tre under samlet og langt væk fra toppen. Han ligger side om side med Phil Mickelson på en delt 68. plads i det 77 mand store felt. Mickelson startede ellers som lyn og torden, og han var syv under efter otte huller. Han sluttede dagen i fem under.

Lanto Griffin, der vandt Houston Open sidste år, er et slag efter Rahm på tredjepladsen, mens fjerdepladsen deles af Sebastian Munoz, Ryan Palmer og Patrick Cantlay, der alle er 16 under. Så vi kan se frem til en spændende afslutning søndag aften på GolfTV.

Leaderboard Zozo Championship

Relaterede artikler

X