BRENDON TODD FØRER WGC TURNERINGEN I MEMPHIS

BRENDON TODD FØRER WGC TURNERINGEN I MEMPHIS

Af Mogens Nielsen

Der er allerede efter to runder af WGC-FedEx St. Jude Invitational stor spredning i scores, og flere af de største navne ligger noget tilbage. I ugens ordinære PGA turnering i Californien, kniber det for Sebastian Cappelen, der er på vej på banen til anden runde.

Amerikaneren Brendon Todd (Billedet) har lagt sig i spidsen for WGC-FedEx St. Jude Invitational, hvor anden runde blev rykket frem efter udsigt til uvejr undervejs. Todd fulgte 64 i første runde op med 65 fredag og er nu samlet i 11 under par. Det er to slag bedre end Rickie Fowler, der gik i 67 og fire slag bedre end spillerne på den delte tredjeplads, hvor Brooks Koepka er den ene.

To koreanere og en englænder blander sig på side et af leaderboarded blandt fire fra USA i top syv . Det er Byeong Hun An, der også er med på den delte tredjeplads og Sung Kang, der er på sjettepladsen i seks under par ligesom som Matthew Fitzpatrick.

Først på en delt 62. plads finder man den nye verdensetter Jon Rahm i samlet fire over par, mens toeren Rory McIlroy dog er noget bedre placeret, nemlig på en delt 32. plads, fem slag bedre end Rahm.

Der spilles uden cut i turneringen og hele feltet er dermed også med både lørdag og søndag.

V Golf sender fra turneringen lørdag fra klokken 18:00 til midnat og leaderboarded kan også følges her.

Læs også: Rasmus Højgaard stadig bedst da fem danskere kom videre i Birmingham

Der spilles også på den ordinære PGA Tour i Californien. Det er Barracuda Championship, der er afvikles som modificeret stableford. Med 0 point for en par, to for en birdie, fem for en eagle, men kun et minus point for en bogey og tre for en dobbeltbogey, skal formatet invitere til at angribe banen, og nu gælder det altså med at have et plus foran scoren, end det normale minus i slagspil.

Sebastian Cappelen er med og han er endnu ikke gået ud til sin anden runde. Han kom fra første runde med et minus point og lå efter runden nede omkring nummer 100.

Barracuda Championship kan følges på nettet her og GOLFTV sender fra tredje runde natten til søndag fra 01:00 til 03:30.

Relaterede artikler

X