Broch Estrup sikrer sæsonens bedste resultat

Broch Estrup sikrer sæsonens bedste resultat

Nicole Broch Estrup diskede op med en stor finalerunde ved Big Green Egg Open på Ladies European Tour, og danskeren var tæt på at skulle i omspil om sejren i Holland. I stedet må Hillerød-spilleren nøjes med en delt andenplads og sin bedste placering i indeværende sæson.

Den delte andenplads er højeste placering siden Irish Open i fjor, hvor hun ligeledes fik en delt andenplads. Sæsonens hidtil bedste resultat var en delt fjerdeplads ved Joburg Ladies Open i starten af året.

Sejren løb thailandske Trichat Cheenglab med, da hun med en birdie på allersidste hul sikrede triumfen foran Nicole Broch Estrup og walisiske Lydia Hall. Duoen endte 11 slag under par, mens Cheenglab endte 12 slag under par for turneringen. Af de tre var det særligt Nicole Broch Estrup, som kom fra baghjul, da hun skrev under på finaledagens bedste runde i feltet. Med en runde i 65 slag samt imponerende ni birdies og to bogeys sprang hun helt frem i toppen af leaderboardet.

Med andenpladsen modtager Nicole Broch Estrup knap 170.000 kroner. Dermed spæder hun til nogle indbringende måneder efter den delte sjetteplads ved Scottish Open i august og en delt 44. plads i Women’s Open den efterfølgende uge.

Related posts

X