CABRERA BELLO OVERTOG FØRINGEN I OPEN DE ESPAÑA

CABRERA BELLO OVERTOG FØRINGEN I OPEN DE ESPAÑA

Af Mogens Nielsen

Lucas Bjerregaard spillede sig lørdag ind i top ti i Acciona Open de España. De øvrige tre danske finalister mistede derimod alle terræn.

Rafa Cabrera Bello gik lørdag syv under par og overtog førstepladsen i samlet 17 under par. Spanieren er to slag foran landsmanden Adri Arnaus og Franskmanden Julien Guerrier. Bello har seks gange før været i spidsen på European Tour efter 54 huller. Ingen af gangene holdt han hele vejen. Søndag har han så chancen igen.

Turneringen i Spanien blev ikke spillet i 2020. Verdens nummer et Jon Rahm vandt turneringen i både 2018 og 2019, og var også storfavorit i år inden starten torsdag. Men nu tyder alt på, der skal findes en ny mester. Rahm gik nemlig en over par lørdag og er nu på en delt niendeplads, seks slag fra den førende Cabrera Bello.

Lucas Bjerregaard gik tre under par lørdag og spillede sig tre pladser frem til samme placering som Jon Rahm med flere. Kan han søndag avancerede yderligere nogle pladser, kan han komme ind i top 126-27 på Race to Dubai, der formodes at blive kravet for at holde tourkortet. Det nøjagtige ‘cut’ afhænger af, hvormange affiliates members der ligger i den del af listen. De skal nemlig ikke tælles med.

De tre øvrige danskere faldt alle lidt tilbage. JB Hansen, der før runden lå lige med Bjerregaard, gik i et slag under par og med rundens lave scores, faldt han tilbage til en delt 21. plads.

Søren Kjeldsen gik i par og er nu delt nummer 57, mens Nicolai Højgaard efter en runde i to over par nu er på en delt 76. plads.

Acciona Open de España, Leaderboard

Related posts

X