CABRERA BELLO VENDER HJEM SOM VÆRT

CABRERA BELLO VENDER HJEM SOM VÆRT

I den nærmeste fremtid vil spillere som Gregory Havret og Danny Willett være værter for turneringer på Europa Touren, men inden de spilles, har Rafa Cabrera Bello takket ja til at være vært for Gran Canaria Lopesan Open, hvor den tre-dobbelte Europa Tour vinder også har sagt ja til at spille med i turneringen.

36-årige Rafa Cabrera Bello er født og opvokset i Las Palmas på Gran Canaria, så der er ikke noget at sige til, at han er beæret over at blive vært for Gran Canaria Lopesan Open, der bliver spillet fra den 22. april.

– Det er et stolt øjeblik for mig at blive vært for en turnering på Gran Canaria, og jeg kan ikke vente med at slå ud i Gran Canaria Lopesan Open på Meloneras Golf. Selvom jeg nu er heldig at rejse over hele verden og spille golf, har jeg bevaret kontakten til de kanariske øer.

Når turneringerne på Gran Canaria og Tenerife bliver spillet, vil det være første gang siden 1995, at Europa Touren vender tilbage til de kanariske øer. Dengang vandt Jarmo Sandelin Open de Canaria efter omspil med Seve Ballesteros og Paul Eales.

Indtil videre vil Gran Canaria Lopesan Open, hvor der spilles om 1,5 mio. euro og 2.750 point til Race to Dubai Rankings, havde deltagelse fra Danmark i Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Joachim B. Hansen, Rasmus Højgaard, Jeff Winther, Søren Kjeldsen og Benjamin Poke.

Relaterede artikler

X