Santander
header abonnemnt teaser
Caddie skræmmer alligator væk

Caddie skræmmer alligator væk

Af Jimmy Bak

Det lader ikke til at Brian Gay har set “Happy Gilmore” ellers ville han nok ikke have valgt at slå bolden efter at den landede ved siden af en tre meter lang alligator. I filmen mister Happy’s træner Chupps nemlig sin hånd til en sulten alligator.

Gay’s tredje slag lå dybt i græsset på skråningen til vandet ved greenen på hul 15. Ved siden af lå en stor alligator. Gay’s caddie, Kip Henley, forsøgte ad flere omgange at skubbe den i vandet med en bunkerrive.

“Jeg skulle ikke i nærheden af den, men min caddie var ikke bange for den,” sagde Gay. “Det tog ihvertfald 10 minutter inden den flyttede sig. Der var en unge i nærheden og det var nok derfor at den var så genstridig. Selv da den gled i vandet blev den ved siden af, så jeg ikke kunne komme til bolden.”

Henley slog flere gange alligatoren over næsen og til sidst svømmede den lidt væk. Men den dykkede under vandet og det gjorde stadig situationen farlig.

Det lykkedes dog til sidst at få den langt nok væk til at Brian Gay kunne slå sit slag. Han kunne have fået et frit drop pga af den farlige situation, men valgte at vente.

Se videoen HER.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------