Søvn og comfort
header abonnemnt teaser
CANADIER GENVANDT SIN TITEL PÅ HAWAII

CANADIER GENVANDT SIN TITEL PÅ HAWAII

Af Mogens Nielsen

Canadieren Brooke M. Henderson genvandt sin titel i Lotte Championship. Der blev også masser af spalteplads til Nicole Broch Larsen, der fredag gik dårligste runde af alle, for så i sidste runde af være klart bedst af alle.

Kampen om sejren på Hawaii i Lotte Championship blev aldrig rigtig spændende. Dertil var den forsvarende mester Brooke M. Henderson (Billedet) fra Canada for suveræn i sidste runde, hvor hun med 70 slag og samlet 16 under par, var fire slag foran Eun-Hee Ji fra Korea.

Ariya Jutanugarn og Minjee Lee delte tredjepladsen i 11 under par, mens Nelly Korda der var i delt føring inden finalerunden, faldt ned på ottendepladsen, efter at have skrevet under for 77 i sidste runde.

Brooke M. Henderson fik 300.000 dollars for sejren og tangerer landsmændene Mike Weir og George Knudsens otte sejre på deres tilsvarende PGA Tour som de bedste canadiere gennem tiderne. Hendersons karriereindtjening er nu på 5,3 millioner dollars. Ikke helt skidt af en 21 årig!

Den tidlige runde i 64 af Nicole Broch Larsen, vi omtalte da Nicole kom i klubhuset, blev aldrig hverken tangeret eller overgået. 67 blev finalerundens næstbedste, og selvom spillerne der gik sent ud, nok havde det lidt sværere, var det en fantastisk præstation af Nicole Broch Larsen ovenpå skuffelsen fredag med runden i 80 slag. Nicole kom i klubhuset på en delt 13. plads, men den placering blev til slut forbedret til en delt 12. plads. Checken til danskeren blev så god som på 30.643 dollars.

Læs også: Dustin Johnson nu i front for RBC Heritage

Nanna K. Madsen, der fredag havde været syv slag bedre end sin landsmand, brugte 76 slag i finalerunden og endte på en delt 47. plads blandt de 83 finalister. Nanna K. Madsen fik en check på 7.512 dollars for den placering.

På Race to CME Globe, som er LPGA tourens rangliste, skull Nicole Broch Larsen rykke fra nummer 104 til 75 og Nanna fra nummer 66 til 62.

Lotte Championship, Slutresultat

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------