Golfhæftet
header abonnemnt teaser
CASEY PÅ VEJ MOD TREDJE PGA TOUR SEJR

CASEY PÅ VEJ MOD TREDJE PGA TOUR SEJR

Af Mogens Nielsen

Efter Paul Casey i 2009 vandt for første gang på PGA Tour, gik der ni år før den næste sejr. Søndag kan det blive den tredje, efter han har taget en tre slags føring til Mickelson på Pebble Beach.

Lørdag blev der rystet rundt på leaderboarded i AT&T Pebble Beach Pro-AM. Paul Casey var en af de fem førende inden tredje runde, men lørdag trak han fra og med en runde i 67, er han nået til 15 under par.  Spiller Casey søndag på samme niveau som i de første tre runder, skal der en rigtig god runde til fra en af de nærmeste forfølgere for at indhente ham.

Læs også: Nanna K. blæste ind i søndagens finalerude

Det er tæt mellem de næste i toppen. Phil Mickelson er på andenpladsen tre slag efter. Scott Piercy og Lucas Glover er 11 under par. To spillere er ti under par og ikke mindre end syv spillere er ni under par. Blandt disse Jason Day.

Tre af de fire største navne i feltet, Justin Johnson, Tony Finau og Tommy Fleetwood klarede sig akkurat videre fra cutgrænsen i tre under par og ligger delt nummer 47 og på grænsen for turneringens verdensranglistepoint.

Da der skal være plads til pro-am hold i finalerunden, er der cuttet ved de 60 bedste og lige. Det gav et finalefelt på netop 60 spillere til søndag.

AT&T Pebble Beach Pro-AM, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------