COMEBACK SENDER JB TÆT PÅ TOP-10 I TYRKIET

COMEBACK SENDER JB TÆT PÅ TOP-10 I TYRKIET

Af Peter Skott Carlsen.

Sæsonen på Europa Touren har budt på masser af fantastisk golf, og der resterer nu blot tre turneringer, men hvilke tre. Turkish Airlines Open har 7 mio. dollars i præmiesum, og blandt de 75 deltagere er Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard, hvor førstnævnte fik den bedste danske start.

Der er dømt golf på øverste hylde, når Europa Touren slutter med tre Rolex Series turneringer, og set på førstedagen af Turkish Airlines Open er der masser af god golf i vente. The Montgomerie Maxx Royal danner rammen om Turkish Airlines Open, og her fik Joachim B. Hansen ikke den bedste start ved at være +2 allerede efter tre huller, men på de resterende 15 huller leverede den 29-årige dansker syv birdies og en enkelt bogey, og derfor kunne der skrives under på et scorekort lydende på 68 slag (-4). Dermed er han på en delt 12. plads.

– Læs mere: Fra torsdag: – En masse på spil i en af årets vigtigste uger

Skal man slutte langt fremme i en professionel turnering, er det blandt andet på par-5 hullerne, at der skal scores birdies. På golfbanen i Belek er der fem par-5 huller, men på dem var der ikke megen succes for Lucas Bjerregaard på åbningsrunden. +2 gik han på de fem huller, og derfor måtte han tage til takke med en runde i -1 og en 37. plads.

51 ud af de 75 spillere brød par på åbningsrunden, og bedst af alle var Tom Lewis og Matthias Schwab, der begge var rundt i -7

Hvordan anden runde kommer til at gå for Joachim B. Hansen,Lucas Bjerregaard og resten af feltet, kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 10:00.

Turkish Airlines Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X