DALY: DANMARK HAR VÆRET FANTASTISK

DALY: DANMARK HAR VÆRET FANTASTISK

Af Nicolai Jaquet
John Daly er en farverig personlighed og et kæmpe trækplaster ved årets Made in Denmark. Få havde dog nok regnet med, at han ville spille så godt, som han har gjort. Derfor er Daly også godt tilfreds indtil videre.

Han har skruet tiden tilbage denne her uge. John Daly gik en 65’er lørdag, og han har været under par alle runder i Himmerland. Han er 11 under samlet, og han har nydt sin tid i Danmark. Især hul 16 – Himmerland Hill – har gjort et stort indtryk på den farverige amerikaner.

– Det er fantastisk. Jeg elsker det. Der er mange gode huller, men ikke ligesom 16., hvor der er mange mennesker. Men det var et godt publikum hele vejen rundt på runden i dag, og det giver mig en god følelse, sagde Daly efterfølgende til Tv2 Sport.

LÆS: Tilfreds Thorbjørn: Skal ud og lave nogle flere fugle i morgen

Har haft en fantastisk uge
Daly har virket rolig og glad hele ugen, og han nyder da også at traske rundt på Himmerlands fairways.

– Det har været en fantastisk uge. Alle er rigtig søde, fansene er fantastiske. De elsker golf. Jeg har ikke set en turnering, hvor jeg har set så mange børn, der ligner nogle, der elsker at spille golf. Det er rigtig fedt, sagde den dobbelte majorvinder efter runden.

Daly er i 11 under helt oppe, hvor det er rigtig sjovt, og han pointerer at der skal en lav score til i morgen, hvis man vil vinde Made in Denmark.

– Du skal skyde lavt i morgen, især hvis vejret er godt igen. Men vi må se, sagde Daly.

Relaterede artikler

X