DANNEBROG VAJER IGEN STOLT PÅ EUROPA TOUREN

DANNEBROG VAJER IGEN STOLT PÅ EUROPA TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

Otte danskere til start, to eagles, 40 birdies og to spiller i top-10. Torsdag blev en fantastisk dansk dag på Europa Touren, hvor hele den danske delegation var under par.

Turnering nummer tre i UK Swing er English Championship, der bliver spillet i Hertfordshire på Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club, og det er en bane, hvor der i den grad er muligheder for laves scores. Sådanne præsterede Rasmus Højgaard og Martin Simonsen, da de med hver deres 65’er (-6) er på en 8. plads. Lave scores blev også leveret af Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard, der med -5 og -4 er nummer 20 og 32.

– Læs mere: Thomas Bjørn går 201 km. for velgørenhed

Den øjeblikkelige cutgrænse er på -3, og lige udenfor er Joachim B. Hansen, Benjamin Poke og Søren Kjeldsen, mens Thomas Bjørn er et slag længere ned af leaderboardet. Fortsætter de lave scores fredag, vil et cut kunne gå -4 eller -5, så en spændende anden runde venter for danskerne.

– Læs mere: Restaurantbesøg sender amerikaner ud af Europa Tour turnering

English Championship bliver ført af Cormac Sharvin, der takket være ti birdies var rundt i -8 og som fører med et slag foran en gruppe på seks spillere.

Om den danske birdie- og eaglefest fortsætter fredag kan følges live på V Sport Golf og Viaplay.dk fra 12:30 – 14:30 og kl. 16:00 – 19:00.

English Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

X