DANSK KVARTET UNDER PAR PÅ CHALLENGETOUREN

DANSK KVARTET UNDER PAR PÅ CHALLENGETOUREN

Af Mogens Nielsen

Det blev en ganske god lørdag for de fire finalister i Stone Irish Challenge. Alle fire brød banens par og alle rykkede frem i stillingen.

Der er stadig nogle spillere på banen i Irland i tredje runde af Stone Irish Challenge. Alle fire danskere er imidlertid færdigspillede, og de er alle fire rykket frem i stillingen i forhold til efter anden runde.

Bedst er stadig Marcus Helligkilde, der er på en delt 20. plads efter to under par lørdag og samlet tre under par. Jeppe Huldahl også i to under par for runden, er et slag efter på en delt 26. plads.

Læs også: Cappelen og Bjerregaard klarer cuttet i forsinket Houston Open

Atter et slag efter ligger både Peter Launer Bæk og Oliver Hundebøll på en delt 36. plads. Hundebøll gik i en under par, mens Bæk som dagens bedste dansker gik i tre under par.

Placeringerne kan blive ændret et par pladser den ene eller anden vej, da der stadig er en del spillere på banen. Den førende i klubhuset er englænderen Todd Clement i 10 under par, men på banen med to huller igen ligger svenskeren Oscar Lengden i 12 under par som den førende.

Stillingen i Irland opdateres løbende her

Relaterede artikler

X