DANSK KVINTET MED TIL AT SKRIVE GOLFHISTORIE

DANSK KVINTET MED TIL AT SKRIVE GOLFHISTORIE

1 turnering, , 1 trofæ, 78 herrer, 78 damer, bolde kombineret med både herrer og damer samt point til både verdensranglisten, Ryder Cup kvalifikation, Solheim Cup kvalifikation, Race to Dubai Rankings og Road to Costa del Sol. Det er facts om den historiske Scandinavian Mixed, hvor Henrik Stenson og Annika Sörenstam er værter, og hvor fem danskere er med.

Både herrer- og damegolfen skal udvikles, og derfor er Europa Touren og Ladies European Tour ikke bleg for at tage nye initiativer. Det har de i den grad gjort med Scandinavian Mixed, hvor præmiesummen er på 1 mio. euro, og hvor de to svenske legender, Henrik Stenson og Annika Sörenstam ikke blot er værter, men også vil være at finde i feltet. De er i øvrigt sat i bold de to første dage med Thomas Bjørn, og mon ikke den tre-bold ville have trukket masser af tilskuere, hvis der ikke havde været Corona-restriktioner.

Direkte fra U.S. Women’s Open kommer Emily Kristine Pedersen, der fornylig modtog Den Gyldne Golfbog, og de resterende danskere til start er Joachim B. Hansen, Benjamin Poke og Nicolai Højgaard.

Turneringen vil kunne følges live på V Sport Golf og Viaplay.dk.

Scandinavian Mixed, starttider.

Related posts

X