Dansk sejr på Challenge Tour

Dansk sejr på Challenge Tour

Rasmus Neergaard-Petersen sikrede sig i dag sim første sejr som professionel efter han sidste sommer afsluttede college, og indledte sin professionelle karriere. Neergaard-Petersen med rødder i Furesø Golfklub vandt Kolkata Challenge i Indien efter en uge, hvor han næsten fra start til slut viste sig som feltets stærkeste.

Han lagde sig i front fredag efter en runde i 65 slag, og gav ikke førstepladsen fra sig en eneste gang i løbet af weekendens 36 huller. Forspringet inden søndagens 18 huller var på fire slag, og føringen blev udbygget til fem slag på hul seks, da danskeren chippede i for birdie.

Det var hans eneste birdie på de første 11 huller, og han sørgede selv for lidt spænding da han lavede dobbeltbogey på hul 12. Pludselig var forspringet kun et enkelt slag, men Neergaard-Petersen svarede hurtigt igen. Birdies på både hul 13 og 14 sørgede for et par slags forspring til forfølgerne, og på 18. tee førte han med to slag. Der var ingen slinger i valsen, og med en par sikrede han sig karrierens første titel på Challenge Tour. Han sluttede to slag foran lokale Rahil Ganjee og Englands David Horsey.

Med sejren følger cirka 320.000 kroner, men det er pointene til Challenge Tour-ranglisten, Road to Mallorca, der betyder mest lige nu. Neergaard-Petersen rykker op på andenpladsen efter Mikael Lindberg, der sluttede på femtepladsen i dag.

Lucas Bjerregaard sluttede på en delt 19. plads, mens både Nicolai Kristensen og Jeppe Kristian Andersen havde skuffende finalerunder og faldt tilbage til henholdsvis en 56.- og en 60.-plads.

Challenge Tour holder pause de kommende uger, og spiller igen i Abu Dhabi i midten af april måned.

 

 

Related posts

X