DANSK SEJR PÅ NORDIC LEAGUE I SVERIGE

DANSK SEJR PÅ NORDIC LEAGUE I SVERIGE

Regn og torden torsdag betød, at Nordic League spillerne, der spillede Göteborg Open presented by Enkla Elbolaget på Hills ved Göteborg kom på overarbejde i dag fredag. Først skulle anden runde færdigspilles, inden de 46 spillere, der klarede cuttet, kunne sende ud til finalerunden. Den blev afviklet som en gunstart, men selvom der var spillere på alle huller hele tiden, så var det på hul 18 at vinderen skulle findes.

På en dag hvor mange spillere kæmpede med deres scores, så det lettere ud for Jeppe Kristian Andersen. Han delte føringen med Martin Eriksson inden de sidste 18 huller, men svenskeren åbnede med en dobbeltbogey, og kom hurtigt fire slag efter sin danske spillepartner. Jeppe Kristian Andersen var efter en birdie på hul 1 og en bogey på hul 9 i kontrol på sidste ni huller. Det blev til lutter pars indtil hul 18, og da ingen af konkurrenterne formåede at komme tættere på en to slag, så endte det, efter en afsluttende dansk birdie, med en overbevisende sejr på hele fire slag ned til amatøren Alfons Bondesson.

Frederik Birkelund, der fortsat er amatør, blev næstbedste dansker som nummer tre, en placering han delte med Søren Lind og tre svenskere. Sebastian Friedrichsen og Hamish Brown var de øvrige danskere i top 10 på en delt ottendeplads.

Det er Jeppe Kristian Andersens anden sejr på Nordic League i år efter han vandt en af Winter Series turneringerne i Spanien. Og med sejren overtager han samtidig førstepladsen på Road to Europe, hvorfra top-5 får kort til Challenge Tour.

Related posts

X