DANSK SKUFFELSE DA LOWRY TOG ET STORT SKRIDT MOD THE CLARET JUG

DANSK SKUFFELSE DA LOWRY TOG ET STORT SKRIDT MOD THE CLARET JUG

Af Peter Skott Carlsen.

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen vil nok helst glemme lørdagens runde ved The Open, der sendte dem et stykke tilbage i stillingen. Til gengæld var Shan Lowry anderledes velspillende, og han har nu en solid føring inden søndagens finalerunde på Royal Portrush.

Både Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen var under par i starten af deres tredje runde ved den 148. udgave af The Open, men da dagens arbejde var færdigt, måtte de begge skrive under på runder over par. Bjerregaard var rundt i 74 slag (+3), og han faldt tilbage til en 36. plads, mens Olesen efter +6 nu er nede som nummer 66.

– Læs mere: Poke spiller med om topplacering på Challenge Touren

Dagens helt store oplevelse i Nordirland var Shane Lowry, der leverede en fejlfri runde i 63 slag, og fra at have delt føringen inden runden, er han nu alene i front. Føringen er solid og på fire slag ned til Tommy Fleetwood (66), mens J.B. Holmes (69) er yderligere to slag efter.

– Læs mere: Vind golftur til Aberdeen

Der er lagt op til et brag af en finalerunde, hvor den danske duo forhåbentlig revanchere sig, og det hele kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk søndag fra kl. 10:00, og derudover sendes den også på TV3 Sport fra kl. 14:30.

The Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X