DANSK SUCCES OG SPANSK ELEGANCE PÅ EUROPA TOUREN

DANSK SUCCES OG SPANSK ELEGANCE PÅ EUROPA TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

Rasmus Højgaard rider på en bølge af succes, og kometen er igen med fremme i denne uge på Europa Touren, hvor åbningsrunden ved Hero Open bød på flere flotte resultater, og hvor en spansk trio overstrålede alle.

Det er kun få dage siden, at Rasmus Højgaard ved Betfred British Masters hentede en imponerende andenplads, men han er sulten efter mere. Nu hedder turneringen Hero Open, og her skulle han blot bruge 66 slag (-6) på åbningsrunden ved Hero Open, der bliver spillet på Forest of Arden Marriott Hotel & Country Club. Dermed er Gyttegaard-spilleren på en 5. plads og bedst placeret af de otte danskere til start. Rasmus Højgaard var bogeyfri på sin runde, og det samme var også Joachim B. Hansen, der er nummer 19.

– Læs mere: Hele verden hylder Jiménez for imponerende rekord

For Thorbjørn Olesen var det første turneringsrunde efter anholdelsen i fjor, så det må siges, at en score i -2 var absolut godkendt. Placeringen som nummer 42 deles med Søren Kjeldsen, der i denne uge spiller turnering nummer 599 på Europa Touren. En anden dansk veteran, Thomas Bjørn, er lige akkurat indenfor cutgrænsen i -1, mens Benjamin Poke er på den forkerte side med par. Endelig var Jeff Winther og Nicolai Højgaard rundt i +4 og +8, og der skal lave runder til fredag, hvis de skal klare cuttet, der ser ud til at falde på -2.

– Læs mere: V Sport Golf og Viaplay.dk klar med masser af live-golf

Ugens største fokus hviler på 56-årige Miguel Ángel Jiménez, der spiller sin turnering nummer 707 på Europa Touren, hvilket er ny rekord. Den ny rekord blev fejret med en bogeyfri runde i -8, og han deler andenpladsen med Pablo Larrazábal, og den spanske succes blev fuldendt med Sebastian Garcia Rodriguez, der fører i -10.

Hvor mange af de otte danskere, der lørdag og søndag vil skulle spille finalerunder, kan man følge live på V Sport Golf og Viaplay.dk fredag kl. 13:00 – 15:00 og kl. 16:00 – 19:00.

Hero Open, leaderboard.

 

Relaterede artikler

X