DANSK TRIO KÆMPER FOR CUTTET PÅ WENTWORTH

DANSK TRIO KÆMPER FOR CUTTET PÅ WENTWORTH

Af Peter Skott Carlsen.

En ren stjerneparade af spillere Europa Tourens flagskibsturnering, BMW PGA Championship, hvor alle tre danskere var over par på åbningsrunden.

I Surrey var Søren Kjeldsen ude i en af de første bolde på Wentworth Golf Club, og da han 18 huller senere skulle skrive under på scorekortet, lød scoren på 73 slag (+1), der placerer ham på en 85. plads. Den placering blandt andet med Ryder Cup kaptajn Padraig Harrington og Maximilian Kiefer fra Tyskland, der har fået Thomas Søby som caddie. Det lykkedes heller ikke for Thomas Bjørn og Lucas Bjerregaard at bryde par, da de var rundt i henholdsvis +2 og +3.

– Læs mere: Harrington begynder at sætte sit hold

Hverken den danske trio eller resten af feltet kunne følge med Matt Wallace, der spillede fantastisk golf og med en runde i -7 er alene på førstepladsen, mens Henrik Stenson og John Rahm er på andenpladsen ét slag efter.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra anden runde fredag fra kl. 11:00.

BMW PGA Championship, leaderboard.

Damernes Europa Tour spiller den første ordinære turnering ovenpå sidste uges triumf i Solheim Cup, når der i Frankrig bliver spillet Lacoste Ladies Open de France. Her er Emily Kristine Pedersen med som eneste deltager fra Danmark, men med +3 blev det til en skuffende start på turnering, der bliver ført i -5 af Azahara Munoz og Madelen Sagstrøm.

Lacoste Ladies Open de France, leaderboard.

Relaterede artikler

X