Santander
header abonnemnt teaser
DANSKE DAMER GØR DET GODT I ABU DHABI

DANSKE DAMER GØR DET GODT I ABU DHABI

Af Mogens Nielsen

De danske damer gør det godt i Abu Dhabi, hvor to af de tre deltagere ligger på en delt sjetteplads før lørdagens tredje og sidste runde.

På LET Tour er årets første turnering i gang i Abu Dhabi. Det er Fatima Bint Mubarak Ladies Open med kun 56 damer i feltet, der over 54 huller spiller om en samlet præmiesum på 300.000 dollars.

Nicole Broch Larsen, Emily K. Pedersen og Nanna K. Madsen er med. Efter første runde var Nicole Broch Larsen bedste dansker på en delt andenplads i tre slag under par efter et flot comeback på de sidste ni huller.

Læs også: Nicole Broch Larsen kom stærkt tilbage efter skidt start

Fredag fik Nicole så selskab af Nanne K. Madsen, sådan at de begge ligger på en delt sjetteplads i to slag under par. Nicole gik i 73 og Nanna i 70 slag på par 72 banen i Abu Dhabi.

Emily K. Pedersen ligger derimod noget tilbage i stillingen. Efter 78 fredag er Emily nu samlet 11 slag over par og på en delt 50. plads.

Englænderen Charley Hull fører fortsat. Hun er fem under par efter en runde i par fredag og er et slag foran landsmanden Jodi Ewart Shadoff.

Stilling og Livescoring kan følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------