DANSKE GOLFSTJERNER DYSTER PÅ SCANDINAVIAN

DANSKE GOLFSTJERNER DYSTER PÅ SCANDINAVIAN

Mandag og tirsdag den 13. og 14. september afvikler Golf Business Partner i samarbejde med The Scandinavian for første gang The Scandinavian 2-Day Challenge præsenteret af Dansk Arbejdsskade Agentur. Det er en Pro-Am, der spilles over to dage med deltagelse af flere af Danmarks største profiler. Det skriver Golf Business Partner i en pressemeddelelse.

European Tour-spillerne Joachim B. Hansen, Jeff Winther og Benjamin Poke fører feltet an sammen med Challenge Tour-profilerne Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard Møller, Martin Simonsen og Oliver Hundebøll. De bedste danske Nordic League-spillere, Lasse Jensen, Nicolai Tinning og Oliver Suhr er også med i næste uges turnering, Tinning kommer med en frisk sejr fra Ecco Tour fredag, hvor han vandt foran netop Lasse Jensen.

Det bliver også til et gensyn med Anders Hansen på mandag. European Tour-vinderen bor til daglig i Spanien, hvor han fortsat træner og spiller meget,. Så han har bestemt mulighed for at drille de yngre modstandere, han skal op imod. Udover de danske mandlige profiler spiller Solheim Cup-heltinden Emily Kristine Pedersen med i første runde og kaster dermed endnu mere stjernestøv over turneringen.

I alt er der 22 hold med i The Scandinavian 2-Day Challenge. Hvert hold består af en professionel og to amatører, og der spilles på begge baner på The Scandinavian. Mandag spilles der på Old Course, mens New Course er vært tirsdag. Turneringen afvikles med som modificeret stableford, hvor birdies og eagles belønnes mere, end hvad bogeys koster. Så det gælder om at spille aggressivt, hvis man vil have del i præmiesummen på i alt 180.000 kroner.

– Det bliver to fantastiske dage, hvor amatørerne kommer til at opleve flere af Danmarks bedste golfspillere på allernærmeste hold, og hvor aggressivt spil belønnes. Så det er lige i min ånd, siger Thomas Stuer-Lauridsen fra Golf Business Partner.

Udover selve turneringen spiller pro’erne en shootout mandag aften, hvor de slår fra terrassen over mod green på hul 18.

Der spilles gunstart med start mandag klokken 13.30, og tirsdag klokken 9.15. Turneringen kan følges direkte via Golfbo, og i løbet af september sendes der et fyldigt sammendrag fra dagen på V Sport Golf.

Related posts

X