Santander
header abonnemnt teaser
DANSKERE SKAL PÅ BIRDIE-JAGT I KENYA

DANSKERE SKAL PÅ BIRDIE-JAGT I KENYA

Af Nicolai Jaquet
Ingen af danskerne udnyttede for alvor ‘moving day’ i Kenya, og der skal birdies på kortet i finalerunden, hvis det ikke skal blive til sekundære placeringer.

Det så længe rigtig godt ud for Lasse Jensen på tredje runde af Magical Kenya Open på Karen Country Club.

Efter 11 huller var han tre under par for runden, og lå til at spille sig mod top 10, men med to bogeys og en dobbelt bogey hjem måtte danskeren notere en runde i én over par. Det giver ham en samlet placering i tre under par på en delt 22. plads.

Ærgerligt for Jensen, der i denne sæson ikke har European Tour kort, og derfor skal bruge enhver lejlighed han får til at tjene point hjem i jagten på igen at blive fuldgyldigt medlem af touren.

LÆS: Danskerne bedre end flere store navne på TPC Sawgrass

22. pladsen deler Jensen med blandt andet Thomas Bjørn, der for tredje dag i træk var rundt i en under par.

Martin Simonsen er to over par på en delt 66. plads, og et slag efter finder vi Jeff Winther på en delt 70. plads.

Især Jeff Winther må føle sig ansporet til nogle birdies. Efter første runde i ni over par, klarede han sig videre til weekenden med en anden runde i syv under par. Desværre for Jeff havde han allerede bestilt en flybillet hjem fra Kenya, og som Thomas Bjørn morsomt noterede, skal Winther nu bruge en 20. plads for ikke at miste penge denne uge.

Artiklen fortsætter under billedet

I kampen om sejren ser det godt ud for spanske Adri Arnaus og italieneren Guido Migliozzi, der sammen overnatter på førstepladsen i 14 under par.

De har et slag ned til sydafrikaneren Louis De Jager på tredjepladsen.

Stillingen fra Kenya kan ses her.

Danskerne skal altså have birdies på kortet søndag, hvis det ikke skal blive til placeringer tilbage i feltet. Hvordan det går dem, kan du se på Viasat Golf fra klokken 10.30 søndag.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------