DANSKERE SPILLER MATCH PLAY PÅ EUROPEAN TOUR

DANSKERE SPILLER MATCH PLAY PÅ EUROPEAN TOUR

Af Mogens Nielsen

Paul Lawrie Match Play spiller fra torsdag i Tyskland, mens seks danskere skal spille med i Norge, hvor navnet på turneringen passende er Viking Challenge. Derudover er Kjeldsen blevet i USA og Emily K. er fra fredag med i Solheim Cup, hvor Suzann Pettersen har meldt fra.

Det sker sjældent i European Tours kalender, men i denne uge er der hele to turnering på programmet. Saltire Energy Paul Lawrie Match Play spilles i Tyskland for første gang og her er lodtrækningen med 64 spillere, heraf to danskere foretaget.

Det er Lucas Bjerregaard der i dagens allerførste march skal ud mod amerikaneren Daniel Im. Det er klokken 08:00. Lasse Jensen skal møde tyskeren Alexander Knappe. De går først ud klokken 13:30.

De 32 indledende bolde kan ses her hvor der også vil være livescoring. Der spilles om en million euro i alt og englænderen Antony Wall er forsvarende mester.

Der spilles også Fiji Open, der for anden gang er en del af European Tour. Her er ingen danskere til start i feltet, der er præget af de australske spillere samt de tidligere majorvindere, Vijay Singh, Angel Angel Cabrera og Mike Weir med flere.

Denne turnering, hvor der spilles om 1,5 millioner australske dollars kan følges her

Challenge Tour gæster Norge i Viking Challenge. Seks danskere er med og det er Mads Søgaard, Martin Ovesen, Benjamin Poke, Rasmus Hjelm, Joachim B. Olesen og Morten Ørum.

Livescoring fra denne turnering her

Derudover kan man her læse om Søren Kjeldsen, der er blevet i USA, hvor PGA Tour er på vej mod sæsonens slutspil.

Endelig starter så Solheim Cup på fredag med Emily K. Pedersen som en del af holdet. Her har kaptajnen Annika Sorenstam i dag meddelt, at Catriona Matthews træder ind på holdet i stedet for den skadede Suzann Pettersen. Holdmatchen mellem damerne fra Europa og USA vil kunne følges her og også via LPGA Tours hjemmeside.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------