Santander
header abonnemnt teaser
DANSKERNE BEDRE END FLERE STORE NAVNE PÅ TPC SAWGRASS

DANSKERNE BEDRE END FLERE STORE NAVNE PÅ TPC SAWGRASS

Af Mogens Nielsen

Det går fortsat godt for de to danskere i The Players Championship. Både Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard brød igen banens par og spillede lige op eller bedre end flere af verdens bedste. Lørdag venter en britisk drømmeførerbold.

Thorbjørn Olesen startede fra 10. tee og spillede strålende med fire birdies på de første 13 huller. Bogey på 14. ødelægger ikke helhedsindtrykket og i tre under par – et slag bedre end Lucas Bjerregaard – er han på en delt 20. plads, mens Lucas er placeret på en delt 29. plads før lørdagens tredje runde.

Fra verdensranglistens top ti, missede kun den førende i FedEx cuppen Xander Schauffele cuttet. Brooks Koepka og Justin Thomas blev reddet af sene bogies fra andre i feltet, sådan deres placeringer rykkede ind i top 70.

Læs også: Ny flot runde af Lucas på Sawgrass

Derudover er så gode navne som Paul Casey, Phil Mickelson, Jordan Spieth, Alex Noren og Henrik Stenson ude af turneringen, for blot at nævne nogle af de, der i denne uge bliver deklasseret af de to danskere i det fornemme selskab.

Læs også: Jeff skrev historie, da alle fire danskere gik videre i Kenya

Tommy Fleetwood fulgte sine 65 i første runde op med 67 og fører i 12 under par sammen med Rory McIlroy, der med eagle på 16. og birdie på 17. kom med en flot slutspurt for 65 . De to briter er tre slag foran mexicaneren Abraham Ancer, Ian Poulter og Brian Harman samt Jim Furyk, der blev dagens bedste med en tidlig 64’er.

Koreaneren Sungjae Im brugte et godt gammelt scoretrick i sine bestræbelser på at klare cuttet. Nemlig en flot hole in one på 13. hvor han slog den en meter forbi pinden, hvorefter bolden spandt tilbage og i hul. Desværre slog han senere i vandet på 17. hul og satte de to vundne slag til igen og kom ikke videre.

Cuttet faldt i et slag over par og lørdagens bliver på 80 spillere. Det betyder at der bliver cuttet igen efter tredje runde. Det bliver så til top 70 og lige.

The Players Championship kan ses på Eurosport 2 og GolfTV og endvidere fremgår stilling og scores af PGA Tours hjemmeside her.

—ooo000ooo—

Nu vi er ved Players Championship, tager vi lige denne hændelse med fra den 28. marts 1999. David Duval vandt den dag The Players Championship og blev dermed nummer et i verden. En position han holdt i 15 uger, heraf de 14 i træk. Samme dag farmand Robert (Bob) Duval (ikke at forveksle med den berømte skuespiller, der er 16 år ældre) nogle timer tidligere Emerald Coast Classic på Champions Tour. En professor har regnet ud, at vi skal frem til år 2699, før en far og søn igen vil vinde på to professionelle tours samme dag. Vi ved ikke, hvilke forudsætninger professoren har lagt ind. Men vi lover at holde øje med, om han få ret!

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------