DANSKERNE BLÆST AF BANEN I DUBAI HVOR AUSTRALIER FIK SIN FØRSTE SEJR SOM PRO

DANSKERNE BLÆST AF BANEN I DUBAI HVOR AUSTRALIER FIK SIN FØRSTE SEJR SOM PRO

Af Mogens Nielsen

Der måtte omspil til for at finde vinderen af Omega Dubai Desert Classic. Danskerne havde det svært i vinden, hvor unge Niklas Nørgaard Møller slap bedst fra runden og rykkede en halv snes pladser frem. 

Sydafrikaneren Christiaan Bezuidenhout og australieren Lucas Herbert sluttede begge i ni slag under par i Omega Dubai Classic, efter at begge som nogle af få i feltet forstod at tøjle vinden i finalerunden og gik i 68 slag. De skulle derfor i omspil, mens Dean Burmester – også fra Sydafrika – delte tredjepladsen med Tom Lewis fra england og spanieren Adri Arnaus.

Omspillet på 18. hul par 5 blev i første forsøg delt i par. I andet forsøg på samme hul blev det imidlertid afgjort, da Lucas Herbert fik birdie mod sydafrikanerens par. Det var den 24 årige australiers første sejr som professionel!

Læs også: Cappelen hæger på i top ti

Det var ikke danskernes dag i den stride vind. Slet ikke for de to bedst placerede Jeff Winther og Søren Kjeldsen, der ikke havde fordel af deres sene start. Winther i syv over par og Kjeldsen i otte over sluttede lige som bedste danskere i totalt to over par på en delt 37. plads. Nok til at begge kommer hjem med point til verdensranglisten.

Joacim B. Hansen og Niklas Nørgaard Møller rykkede begge nogle pladser frem og sluttede begge på en delt 58. plads i syv over totalt. Møller gik sidste runde i 74 som dagens bedste dansker, mens JB brugte to slag mere.

Omega Dubai Classic, Slutresultat

Relaterede artikler

X