DANSKERNE TOG FOR SIG AT RETTERNE I ABU DHABI

DANSKERNE TOG FOR SIG AT RETTERNE I ABU DHABI

Af Peter Skott Carlsen.

Normalt så bliver sæsonen på Europa Touren indledt med lidt mindre turneringer i lande som Sydafrika og på Mauritius, men denne sæson blev indledt med et brag i Abu Dhabi. Med status som Rolex Series turnering var der masser af dollars og euro på spil, og dem fik fire danskere og ikke mindst Tyrrell Hatton del af. 

Desværre måtte Thorbjørn Olesen melde fra til Abu Dhabi HSBC Championship, men ud af de resterende seks danskere til start klarede de fire af dem cuttet i den pengestærke turnering. Derfor var der også 59.333 euro og 73,4 point til Rasmus Højgaard, der som nummer 25 sluttede som bedste danker i turneringen. Derfor fik han en god start på Race to Dubai Rankings, som vi efter hver turnering vil komme nærmere ind på i denne artikel.

– Læs mere: Velspillende Hatton løb med sejren 

For Tyrrell Hatton betød sæsonens første turnering, at han kunne noterer endnu en Rolex Series sejr. Dette var den fjerde, og med den fulgte 1.097.005 euro og 1.355,0 point.

Fra Abu Dhabi fortsætter The Desert Swing til Dubai, hvor Omega Dubai Desert Claissc begynder torsdag. Thorbjørn Olesen er kommet sig ovenpå en positiv Corona-test, og han teer ud sammen med Rasmus Højgaard, Lucas Bjerregaard, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Joachim B. Hansen. Der spilles om en præmiesum på 3,25 mio. dollars og 4.250 point til Race to Dubai Rankings.

European Tour Race to Dubai Rankings
1. (-) Tyrrell Hatton: 1.335,0 point.
2. (-) Jason Scrivener: 889,0 point.
3. (-) Rory McIlroy: 500,0 point.
25. (-) Rasmus Højgaard: 73,4 point.
41. (-) Lucas Bjerregaard: 49,6 point.
— top-50 = sæsonfinale (pt. 40,8 point) —
61. (-) Jeff Winther: 23,2 point.
62. (-) Søren Kjeldsen: 21,2 point.

Relaterede artikler

X