DANSKERNES STARTTIDER I U.S. OPEN

DANSKERNES STARTTIDER I U.S. OPEN

Af Mogens Nielsen

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard er i de to indledende runder placeret i hver sin del af feltets starttider. Thorbjørn skal ud med en New zealænder og en argentiner og Lucas med en amerikaner og en sydafrikaner.

Allerede i torsdagens tredje bold fra 1. tee, går Thorbjørn Olesen på banen i U.S. Open på Pebble Beach i Californien. Tidsforskellen er ni timer og dansk tid bliver det klokken 16:07, at Thorbjørn starter turneringen i bold med Ryan Fox fra New Zealand og argentineren Emiliano Grillo. Gruppen starter fra 1. tee.

Lucas Bjerregaard skal først ud klokken 22:36. Det bliver med Luke List fra USA og Branden Grace fra Sydafrika som makkere med start fra 10. tee.

Fredag går Lucas så først ud af de to danskere, nemlig klokken 16:51 og Thorbjørn klokken 21:52. Begge fra modsat tee i forhold til første runde.

Fra verdensranglistens top 60 mangler kun nummer 35, englænderen Eddie Pepperell i det stærke felt.

Viasat Golf, Tv3 sport og Viaplay.dk sender direkte torsdag og fredag fra klokken 21:00 til 04:30, med udvalgte grupper allerede fra klokken 16:00.

Alle Teetimes og Pairrings kan ses her, hvor der også er fane til turneringens livescoring og stilling

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------