CAPPELEN KLAREDE CUTTET I DEBUT – CHAPPELL MED 59’ER

CAPPELEN KLAREDE CUTTET I DEBUT – CHAPPELL MED 59’ER

Af Søren Amstrup

OPDATERET: Danske Sebastian Cappelen spillede sig med fem birdies og to bogies frem i top 50 på leaderboardet ved A Military Tribute at the Greenbrier fredag. Det betyder, at han klarer cuttet og er klar til weekenden i sin første officielle optræden på PGA Tour. Kevin Chappell løb med overskrifterne.

Cappelen ligger lige nu på en delt 47. plads, og turneringen føres af amerikanske Scottie Scheffler og chilenske Joaquin Niemann i 13 under par, ni slag bedre end Cappelen.

Kevin Chappell noterede ni birdies i træk, hvilket er en tangering af rekorden på PGA Touren, og på 18. havde han et putt for en tangering af endnu en rekord. Nemlig Jim Furyks rekord med en runde i 58 slag, men Chappell fik ikke slået nok til den, så han måtte “nøjes” med en runde i 59 slag. Det er blot 11. gang i PGA Tourens historie at en spiller er under 60 slag.

Fynske Sebastian Cappelen startede med to bogies på 10. og 11., men derfra så han sig ikke tilbage. Inden han startede på for-ni var han allerede under par for dagen efter birdies på 14, 15 og 17, og på banens første ni huller noterede han yderligere to birdies på 3 og 6, og danskeren er dermed fire under par samlet efter de første to runder.

https://twitter.com/PGATOUR/status/1172623211432951808

Du kan følge turneringen på GolfTV.

Leaderboard A Military Tribute at the Greenbrier

Relaterede artikler

X