DJÆVLENS DRØMMERUNDE – SUCCESSEN FORTSÆTTER

DJÆVLENS DRØMMERUNDE – SUCCESSEN FORTSÆTTER

Af Pressemeddelelse.

Hvem har ikke drømt om djævlens gode udfordringer? Drømme med store udfordringer, der efter store trængsler bliver overvundet.

Med den store succes sidste år kan vi også i år give lokale spillere og gæster store udfordringer. Djævlens Drømmerunde er for alle spillere uanset handicap og klubtilhørsforhold.

Tre førende klubber giver spillerne mulighed for at prøve kræfter med golf på 3 af Sydjyllands allerbedste baner. De tre baner er Sønderjyllands Golfklub, Haderslev Golfklub og Royal Oak i Jels.

Turneringen er meget enkel. Efter tilmelding spiller man alle tre baner noterer scoren på drømmerundens scorekort, indsender det og der er chance for at vinde turneringens mange præmier. Udfordringen er at det er de 6 sværeste huller på de 3 baner der tæller i den samlede score, så det er djævlens udfordringer og djævlens svært.

Det er rart at vi får mulighed for at afvikle denne turnering ovenpå et forår der har budt på mange udfordringer på grund af Corona, sider Laurids Caspersen, golfmanager i Haderslev Golfklub.

Med valget af golfhuller på de enkelte baner spilles signaturhullerne på de tre baner, siger Morgen Fagerberg, Royal Oak, Jels.

Med den stand banerne har, vil spillerne få en golfoplevelse der er djævelsk god, udtaler Niels Antonsen, golfmanager, Sønderjyllands Golfklub.

I turneringen spilles der seks par 3-huller, seks par 4-huller og seks par 5-huller. Hullerne er de allersværeste – djævlehullerne på banerne. Men når udfordringerne er overstået, venter der fine præmier. Alt i at præmier for mere end 15.000 kroner.

Præmierne omfatter, flybilletter, golfpakker med greenfee billetter, golf udstyr, deltagelse i pro-am med mere.

Og så kommer der flere overraskelser undervejs. Allerede nu kan vi afsløre, at vi planlægger en dag med golf- maraton, hvor alle baner spilles på en dag – en djævlens hård dag. Mere om det senere.

Djævlens drømmerunde afvikles som en Stableford turnering med spillerens aktuelle handicap. Der spilles en runde på hver af de 3 baner.

Et specielt scorekort udfyldes efter hver af de tre runder med markørens underskrift. Når alle tre baner er spillet, afleveres scorekortet i den klub, hvor spilleres sidst har spillet. Scorekortet skal afleveres senest den 9. august. Turneringen begynder den 5. juni.

Tidligere har de tre klubber gennem mere end 25 år samarbejdet om den succesfulde golfturnering Golf Tour Sønderjylland.

  • Med den nye turnering er der åbnet for at langt flere har mulighed for at deltage. Vi henvender os både til medlemmerne i de 3 klubber, men også til andre klubbers medlemmer og til de mange turister der hvert år besøger Sønderjylland, siger golfmanager Laurids Caspersen

De tre golfmanagere regner med at flere end 250 vil tilslutte sig turneringen når tidspunktet for spil på banerne vælges af spillerne og når spillet kan afvikles i sommerperioden, hvor der typisk er plads til greenfee gæster på banerne.

De tre Sønderjyske baner tæller tilsammen mere end 2400 medlemmer. Prisen for at deltage i Djævlens Drømmerunde er 500 for medlemmer af de tre klubber. For golfspillere uden for de tre klubber er greenfee 750 for at spille på de tre baner i forbindelse med Djævlens Drømmerunde.

FAKTA

Tilmelding til

Nærmere information:

Scorekort greenfee og turneringsfee købes hos:

Relaterede artikler

X