DOBBELTBOGEYS KOSTEDE NANNA SEJREN

DOBBELTBOGEYS KOSTEDE NANNA SEJREN

Af Nicolai Jaquet
Dobbeltbogeys kostede dyrt for Nanna Koerstz Madsen, der endte på andenpladsen i Spanien.

Nanna Koerstz Madsen formåede ikke at gøre arbejdet færdigt på Ladies European Tour efter en nervepirrende finalerunde ved Andalucia Costa del Sol Open de Espana.

Nanna Koerstz Madsen tog en to slags føring ind i finalerunden, men hun kom småskidt fra start på Aloha Golf Club og måtte notere en dobbeltbogey på tredje hul. Madsen fik dog svaret igen med birdie på syvende og en eagle på par fire hullet niende efter et drømmeslag, og så var hendes føring igen tilbage på de to slag.

LÆS OGSÅ: Larrazabal haltede sig til sejren i Sydafrika

Artiklen forsætter under videoen af Nannas fantastiske eagle.

https://twitter.com/LETgolf/status/1201130844166819841?s=20

På 13. var den dog gal igen for Madsen, der måtte notere endnu en dobbeltbogey. Hende og Anne Van Dam, der begge var i førerbolden, lå derfor side om side. Det fik Madsen dog nok engang ændret på med en birdie på 16.

På 18. hul skete der dog det, der ikke må ske. Nanna Koerstz Madsen sendte sit drive i vandet, mens Van Dam sikkert slog i fairway med et jern. Et efterfølgende tre-putt betød en dobbeltbogey, og så kunne Anne van Dam sikre sig sejren med en par og en samlet score på 13 under.

Aditi Ashok endte ligeledes 12 under par.

Nicole Broch Larsen leverede ligeledes et fint resultat. Hun gik sidste runde i t0 under par og fik spillet sig frem på en delt 23. plads i samlet én under for turneringen.

Andalucia Costa del Sol Open de Espana, stilling

Relaterede artikler

X