Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
DUSTIN JOHNSON NU I FRONT FOR RBC HERITAGE

DUSTIN JOHNSON NU I FRONT FOR RBC HERITAGE

Af Mogens Nielsen

Shane Lowry smed tre slag sent i sin runde og dermed også føringen i RBC Heritage. Verdens nummer et Dustin Johnson ligger nu i sidsen, og kan med en sejr lægge  yderligere afstand til de øvrige i verdenstoppen.

I RBC Heritage startede lørdagen med færdiggørelsen af den forsinkede anden runde. Shane Lowry holdt sit forspring til Trey Mulinax på et slag efter runden. De to var ni og otte under par.

Tredje runde ændrede en del i toppen. Mulinax faldt tilbage og Dustin Johsnon, der gennem de to første runder også holdt sig til i toppen, rykkede frem og er alene i spidsen efter 68 lørdag.

Undervejs i runden var både DJ og Lowry 12 under par, men før sidste runde er stillingen nu Johnson i 10 under par og Lowry, Sabbatini og Ian Poulter i ni under.

Læs også: Nicole Broch Larsen i fantastisk comeback

Der er nok ikke mange i Europa der ikke vil unde den sympatiske irer at vinde sin anden sejr på PGA Tour efter og femte, når vi tæller European Tour med. Det var tilbage i 2015 at Lowry vandt Bridgestone Invitational, der som WGC turnering talte på PGA Tour. Men det kræver han overvinder ikke mindst den stærkt spillende Dustin Johnson i søndagens finalerunde.

Dustin Johnson kan for alvor lægge afstand til den øvrige top 10 på verdensranglisten. De fem næste på listen sidder over i denne uge. Molinari og DeChambeau missede cuttet og Schauffele ligger langt tilbage i feltet og kæmper for bare at få point.

RBC Heritage, Stilling og Livescoring

RBC Heritage kan også følges søndag på GOLFTV fra klokken 19:00 til slut omkring midnat.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------