ECCO INTRODUCERER NY CASUAL-MODEL

ECCO INTRODUCERER NY CASUAL-MODEL

ECCO Golf, der er førende indenfor innovation af golfsko, introducerer en stilfuld ny model til ECCO CASUAL HYBRID-serien til Spring/Summer 2017.

Med en stærkt vandafvisende HYDROMAX®-behandlet overdel af fornello-læder og et valg mellem to distinkte farver, giver den iøjnefaldende nye model god gåkomfort med sin vifte af komfort- og performanceteknologier.

Yderligere fordele:

  • En luksus overdel af fornello-læder, der er blevet HYDROMAX-behandlet for at give enestående vandafvisende egenskaber.
  • ECCO Freedom Fit, der kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt
  • E-DTS-ydersål med støbte traction bars lavet af slidstærk TPU, der giver hundredvis af vinkler og et superbt greb

“Denne spændende tilføjelse til vores ECCO CASUAL HYBRID-serie kombinerer tourprøvede teknologier med luksuriøst fornello-læder for første gang,” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO.

Skoen, der er lavet af utroligt lækkert læder og har en bemærkelsesværdig profil, kommer med en særlig indlægssål, der kan bruges til at tilpasse skoens vidde.

Som med resten af ECCO Golf’s Spring/Summer 2017 kollektion, er ECCO CASUAL HYBRID fremstillet på virksomhedens egne fabrikker, der benytter DIP til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

ECCOs golfkollektion bliver brugt af masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Peter Hanson, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Will Wilcox, Ben Evans, Jim Renner, Minjee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller, Jennifer Johnson, Kendall Dye, Pernilla Lindberg, Therese Kølbæk og Liz Young.

For yderligere information om ECCO Golf besøg golf.ecco.com.

Vejledende udsalgspris 1,200 DKK

Af Pressemeddelelse

Relaterede artikler

X