EMILY BEDST FRA LAND VED WOMEN’S OPEN

EMILY BEDST FRA LAND VED WOMEN’S OPEN

Første runde af kvindernes AIG Women’s Open er ikke helt færdigspillet, men alle tre danske deltagere er færdige med de 18 huller på Muirfield. Emily Pedersen er efter en runde en under par bedst af de tre, og i skrivende stund akkurat inde i top 15, fem slag efter den førende japaner, Hinaku Shibuno, der igen er et slag foran Jessica Korda.

Emily Pedersen spillede endnu en solid runde linksgolf, præcis som vi så hende i tre af fire runder i sidste uge. De første 14 huller bød på tre birdies og 11 pars, men så sneg der sig to bogeys ind på scorekortet, og facit efter førstedagen er altså en runde i 70 slag.

Man skal desværre et stykke længere ned ad leaderboardet for at finde de to andre danskere. Nicole Broch Estrup, som kvalificerede i mandags, var tre over par i dag, mens Nanna Koerstz Madsen efter en fin start fik to dobbeltbogeys på de sidste ti huller, og endte fem slag over par. Det rækker blot til en 113. plads, og derfor skal hun under par i anden runde for at klare cuttet, mens Broch Estrup nok kan nøjes med en runde i par fredag.

Kvindernes AIG Women’s Open spilles for første på historiske Muirfield, og efter der har været spillet mange uforglemmelige udgaver af mændenes Open Championship på den gamle bane. Og skotterne kan, udover kvinde-debuten på Muirfield, glæde sig over, at en af deres kvinder er med helt fremme. Louise Duncan indtager tredjepladsen efter de første 18 huller.

Related posts

X