EMILY K. PEDERSEN OG JACOB SKOV OLESEN TRIUMFEREDE I HELSINGØR

EMILY K. PEDERSEN OG JACOB SKOV OLESEN TRIUMFEREDE I HELSINGØR

Af Mogens Nielsen

Der var spænding til det sidste med omspil i både damernes og herrernes række, da Wiibroe Cup blev afviklet i weekenden på Helsingør Golf Klubs bane.

Afgørelsen i damernes række blev en spændende affære. Med tre huller igen, lignede det en sikker sejr til Emily K. Pedersen, der førte med to slag ned til Amalie Leth-Nissen fra fra Hjortesping Golfklub. Men Emily der stiller op for Smørum Golfklub, lukkede sin runde med tre bogies mod kun en til Amalie, og så sluttede de to damer lige, tre under par for turneringen.

I omspillet var Emily K. Pedersen så bedst, og hun sikrede sejren på andet omspilshul. I et slag under par og sidste deltager i par eller bedre for de to runder, sluttede Sarah Skovgaard Bils fra Hillerød Golf Klub på tredjepladsen.

Nicole Broch Larsen kom på en delt fjerdeplads og vendinden fra LPGA touren Nanna K. Madsen på en delt 18. plads.

Viola Kruse fra Hillerød Golf Klub vandt pigerne række, et slag foran Filippa Svejstrup Guldberg fra den arrangerende klub Helsingør.

Hos herrerne sluttede både Hamish William Brown fra Aalborg Golf Klub og Jacob Skov Olesen fra Næstved Golfklub i 11 under par med tre slag ned til Frederik Birkelund fra The Scandinavian Golf Club på tredjepladsen.

Hamish og Jacob måtte derfor ud i omspil, der kom til at gå over tre huller og endte med Jacob Skov Olesen som vinder.

Resultatlisterne kan ses her, hvor der i højre side er en fane til hver af de tre rækker, der blev spillet i,

Relaterede artikler

X