EN FANTASTISK START OG DANSK SEJR VED GREAT NORTHERN CHALLENGE

EN FANTASTISK START OG DANSK SEJR VED GREAT NORTHERN CHALLENGE

Af Pressemeddelelse.

Great Northern Challenge blev i dag afholdt for første gang – og det blev en stor oplevelse for både tilskuere, spillere og arrangører. Great Northern Golf Course fik vist sig frem som mesterskabsbane, hvor de mere end 1100 tilskuere fik lov til at opleve golf i international topklasse på tætteste hold. Både golfbane, vejr og spillere viste sig frem fra deres bedste side og forkælede de besøgende gæster med flotte golfslag hele dagen. Efter flere timers udfordrende golf kunne vinderen af den første udgave af Great Northern Challenge lade sig hylde foran de mange fremmødte tilskuere.

Nicolai Højgaard vinder første udgave af Great Northern Challenge
På en dag hvor vejret viste sig fra sin bedste side – til trods for en til tider udfordrende vind – blev det den unge Nicolai Højgaard som løb med sejren. Med en samlet score på -1 under par (71 slag), kunne Nicolai Højgaard lade sig hylde som den første vinder af Great Northern Challenge. Udover Nicolai Højgaard viste også Oliver Hundebøll Jørgensen forrygende spil og sluttede som nummer to med en score i par (72 slag) – hvor der var spænding helt indtil sidst hul, hvor Nicolai Højgaard med en birdie sikrede sig sejren. Nummer 3 blev den tidligere Europa Tour vinder, Morten Ørum Madsen. Den samlede top 10 så således ud:

1. NICOLAI HØJGAARD (-1)
2. OLIVER HUNDEBØLL JØRGENSEN (PAR)
3. MORTEN ØRUM MADSEN (+2)
4. NIKLAS NØRGAARD MØLLER (+3)
4. JARAND EKELAND ARNØY (+3)
4. OLIVER SUHR (+3)
4. OLIVER SNEDKER JESPERSEN (+3)
8. NICOLAI TINNING (+4)
8. MARTIN B. OVESEN (+4)
8. CHARLIE LINDH (+4)

Talenterne lyste og ved siden af de etablerede navne
Der var allerede inden dagens turnering store forventninger til de mere etablerede navne som Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen, hvor især sidstnævnte viste flot spil hele dagen – men måtte dog i sidste ende se sig slået. Thomas Bjørn trak forventeligt en del opmærksomhed, da han sammen med to af de største danske golftalenter Rasmus Højgaard og Niklas Nørgaard Møller slog ud som sidste bold, hvor flere hundrede tilskuere fulgte med Danmarks mest vindende golfspiller gennem tiderne. Det blev dog Rasmus Højgaards tvillingbror der i sidste ende træk det længste strå og endte med at spille sig til sejren som vinder af Great Northern Challenge 2019.

Tak for i år – og på gensyn
Great Northern takker for den store opbakning – både til de godt 100 frivillige, de mange gæster og ikke mindst spillerne. Det har været et længe ventet arrangement – og efter års ventetid er det med stor tilfredshed at Great Northern siger ”Tak for i år – og på gensyn”. Flere golfoplevelser i international topklasse venter forude.

Relaterede artikler

X