EN SVÆRM AF SOMMER HOLE-IN-ONES PÅ FREDENSBORG GOLF CLUBS BANE

EN SVÆRM AF SOMMER HOLE-IN-ONES PÅ FREDENSBORG GOLF CLUBS BANE

Af Pressemeddelelse.

Det startede den 10. juli med Benny Højgaard på hul 2. Senere samme dag fulgte Ejner Bloch på hul 11. Igen den 16. juli var en greenfee gæst fra Hornbæk, Niels Froberg Nielsen, den heldige på hul 4. Og minsandten dagen efter den 17. juli på herreklubdag, blev det Andreas Thage-Jørgensensens tur til at lave hole-in-one på hul 11.

Benny Højgaard fortæller om sit hole-in-one på hul 2:

I den uge startede vi fra hul 10 kl. 11:00. Vi gik i en 4 bold, som vi jo gør hver onsdag. Stemningen var i top, det var super godt vejr, 21 gr. let overskyet og næsten ingen vind. Så nåede vi til hul 2, et par 3 hul på 172 meter med greenbunker i venstre og højre side af greenen. Pinden stod lidt til venstre for højre bunker. 

Jeg var sidste mand til at slå ud, tog min 5 kølle og ramte bolden perfekt. Den var snorlige direkte på pinden. En medspiller sagde, hold da op, den er tæt på hullet. Efterhånden som vi kom tættere på greenen, kunne vi godt se, at ingen var på green, troede jeg havde slået for langt. Gik hen og så ned i hullet. Der lå min bold sørme, juhuuu, Hole-in-One. Ærgerligt ingen af os så den gå i hul.

Ejner Bloch fortæller om sit hole-in-one på hul 11:

Vi slog ud fra 10 hul kl. 15:50 og allerede på 11 hul lykkedes det mig med mit 5 jern at ramme green 169 meter væk. Bolden trillede mod pinden og væk var den. Da vi kom på green lå den pænt i hullet og ventede på os 😊”

Klubben siger tak til vores hole-in-one sponsor, Hillerød Vinkompagni for, at vi ikke løber tør for hole-in-one præmier på vores lager.

Fakta:

Benny Højgaard lavede sit hole in one på hul 2, der måler 172 meter.

Ejner Bloch lavede sit hole in one på hul 11, der måler 169 meter.

Relaterede artikler

X