EUROPA BEDST FRA START I SOLHEIM CUP

EUROPA BEDST FRA START I SOLHEIM CUP

Af Mogens Nielsen

Europa var bedst på førstedagen af Solheim Cup, men burde nok have ført med et halvt point mere.

Europa fik en god start på Solheim Cup i Skotland, da holdet bragte sig foran efter de første otte matcher med 4,5 mod 3,5.

Fredagen startede med fire foursomes, hvor Europa med sejr i den sidste efter 1,5-1,5 bragte sig foran 2,5-1,5. Herefter sluttede eftermiddagens fourballs 2-2 og dermed den samlede stilling 4,5-3,5.

Læs også: Nicolai Højgaard holder fast i toppen

Europa valgte at bringe mange af damerne i spil, idet blandt andre Georgia Hall og Celine Boutier sad over om eftermiddagen, selvom de sammen havde vundet i foursome over Lexi Thompson og Brittany Altomare. Charley Hull og Azahara Munoz dannede par i begge sektioner og vandt den første og var foran med tre huller med tre at gå om eftermiddagen, men endte med en deler!

Lørdag spilles samme program, inden søndagens 12 singler skal afgøre, hvem der skal vinde damernes holdmatch. USA vandt både i 2015 og 2017 og har da også det stærkeste hold, målt på placeringerne på verdensranglisten. At det ikke automatisk betyder en amerikansk sejr, har man set nogle gange i Ryder Cup, så i år kan man jo håbe det samme for damerne.

På fotoet er det hollandske Anne Van Dam, der kom ind i fourball og sejrede sikkert sammen med Suzan Pettersen over Kang og Salas med 4&2.

Solheim Cup kan ses på GOLFTV og Eurosport
Fredag den 13.9.: 09.00 – 19.00
Lørdag den 14.9.: 09.00 – 19.00
Søndag den 15.9.: 12.00 – 19.30

Solheim Cup, leaderboard kan også ses her

Relaterede artikler

X